2022-02-16

Prisijunkite: ekspertams

Prisijunkite: ekspertams

Laikais, kuomet lengva plisti dezinformacijai, sąmokslo teorijoms ir gandams, viešumoje komentuojantys ekspertai ir ekspertės padeda nepasimesti ir geriau suprasti, kas iš tikrųjų vyksta. Tad norime pakviesti ekspertus kuo plačiau dalintis savo žiniomis. Be to, žurnalistams nuolat trūksta ekspertų, galinčių komentuoti žiniasklaidai ir dalintis savo įžvalgomis su plačiąja auditorija.

Jei tyrimus darote ne tik sau, bet ir visuomenei – kviečiame neapsiriboti specializuotai auditorijai skirtomis konferencijomis ir moksliniais straipsniais ar bendradarbių, kolegų ratais. Jūsų balsas reikalingas viešumoje, reikalingas ir žiniasklaidoje. Ypač skatiname savo įžvalgomis dalintis tyrėjas ir kitas ekspertes moteris – kaip rodo mūsų atliktas monitoringas, moterų eksperčių balsų viešumoje trūksta. Kviečiame ekspertus ir ekspertes prisijungti prie Žurnalistų ir ekspertų tinklo mūsų socialiniame tinkle.

Kviečiame ekspertus ir ekspertes dalyvauti mūsų organizuojamuose žiniasklaidos mokymuose ekspertams. Sekite mokymų naujienas čia.

Taip pat – jei esate pasiryžę ir norite bendrauti su žurnalistais – kviečiame pasidalinti savo kontaktiniais duomenimis, kad galėtume juos įtraukti į žurnalistams skirtą ekspertų kontaktų duomenų bazę.