2022-02-16

Prisijunkite: žiniasklaidai

Prisijunkite: žiniasklaidai

Kokybinė žiniasklaida ne tik publikuoja kokybišką žurnalistiką – ji taip pat save nuolat stebi, analizuoja, mokosi, o esant poreikiui, – tobulėja ir keičiasi. Prieš inicijuojant pokyčius, situaciją visada būtina įvertinti – tada aiškiau, ką ir kaip keisti. Atlikto žiniasklaidos monitoringo metu surinkome išsamių duomenų apie tai, kaip ekspertai cituojami nacionalinėse žiniasklaidos priemonėse – skirtingose rubrikose, laidose, programose. Skaitykite apie mūsų atlikto tyrimo metodologiją norėdami sužinoti, ar stebėjome jūsų žiniasklaidos priemonę. Jei taip – esame pasiruošę su jūsų redakcija pasidalinti šių duomenų analize ir įžvalgomis, na, o išvadas ir pokyčius savo redakcijose, jei manysite juos esant būtinus ir naudingus, – inicijuokite patys.

Jei norėtumėte, kad atliktume išsamesnį jūsų žiniasklaidos priemonės monitoringą, įtrauktume daugiau rubrikų ir publikacijų – susisiekime tai aptarti. Galėtume tokią paslaugą pasiūlyti arba pasidalinti stebėsenos ir analizės metodologija, kad stebėseną savo redakcijose pratęstumėte patys.

Taip pat prisijungusių prie Žiniasklaidos aljanso už kokybiškos informacijos sklaidą redakcijų žurnalistams esame pasiruošę padėti ieškant ekspertinio lygmens šaltinių – susisiekime ir kartu ieškosime naujų ekspertų jūsų publikacijoms.

Šiuo metu prie Žiniasklaidos aljanso už kokybiškos informacijos sklaidą jau prisijungusios šios redakcijos:

LRT

DELFI.lt

15min.lt

Banga

Alytaus naujienos

Regionų naujienos

Šilalės artojas

Etaplius.lt

Jei savo redakcijos neradote šiame sąraše – kviečiame! Susisiekime aptarti detalių.