Renginiai

Ar tikrai tavęs nėra niekur, jei tavęs nėra Facebook?

Tarp komunikacijos praktikų jau spėjo įsitvirtinti frazė: „Jeigu tavęs nėra Facebook, tavęs nėra niekur“. Apstu įvairiausių organizacijoms ir verslams skirtų mokymų, kaip išnaudoti socialinius tinklus, sekti rodiklius, optimizuoti reklamas… Kiekviena nauja įmonė skuba apie save ar savo iniciatyvas pareikšti Facebook, Instagram, Youtube ar Google Adwords tinkluose. Visgi kartais kirba ir provokacinis klausimas – ar tikrai šiuolaikinės organizacijos sėkmei būtina komunikacija socialiniuose tinkluose? Gal visgi galima taip pat efektyviai komunikuoti ir apeinant socialines medijas? Galbūt yra inovatyvių būdų išsiskirti socialiniuose tinkluose iš srauto vienodų bei standartizuotų pranešimų?

Apie naujausias ir efektyvias šiuolaikinių organizacijų komunikacijos strategijas kviečiame išgirsti iš patyrusių ryšių su visuomene ir rinkodaros profesionalų jau šį TREČIADIENĮ, spalio 24 d., 18:30 viešoje diskusijoje Lietuvos žurnalistikos centre. Populiarios Lietuvos žurnalistikos centro Ryšių su visuomene ir rinkodaros komunikacijos studijų programos lektoriai aptars, kiek dėmesio skirti socialiniams tinklams, kokie metodai pritraukti bei sudominti auditoriją yra efektyviausi ir kaip tapti kūrybiškam bei inovatyviam viešojoje komunikacijoje.

Diskusiją moderuos Lietuvos žurnalistikos centro Ryšių su visuomene ir rinkodaros komunikacijos kurso vadovė, ženklodaros agentūros IMAGINE įkūrėja Indrė Baltušė.
Įžvalgomis dalinsis kiti mūsų lektoriai:
Andrius Baranauskas, Tele2 Korporatyvinės komunikacijos Baltijos šalims vadovas, daugelį metų vadovavęs Tele2 komunikacijai.
Goda Januskeviciute, ryšių su žiniasklaida ekspertė, buvusi Vilnius City Opera komunikacijos strategė ir SBA koncerno ryšių su visuomene skyriaus vadovė.
Viktorija Urbonaitė, kūrybos namų „Kregždynas“ įkūrėja ir kūrybos vadovė, vadovavusi Popiežiaus vizito Lietuvoje komunikacijos turiniui.

Renginys vyks trečiadienį, spalio 24 d. 18.30 val. Lietuvos žurnalistikos centre (Didžioji g. 5). Dalyvavimas nemokamas.

spalio
24
2018 m.

Lietuvos žurnalistikos centras, Didžioji g. 5, Vilnius

Pradžia 18:30

Daugiau informacijos

spalio
24
2018 m.

Lietuvos žurnalistikos centras, Didžioji g. 5, Vilnius

Pradžia 18:30

Daugiau informacijos