2019-03-25

LŽC studentams įteikti diplomai

Lietuvos žurnalistikos centro studijas sėkmingai baigė dar viena studentų laida. 30-čiai studentų, sėkmingai apsigynusių savo baigiamuosius darbus, iškilmingai įteikėmė Lietuvos žurnalistikos centro diplomus.

Nuo rudens lankydami paskaitas Ryšių su visuomenene ir rinkodaros komunikacijos bei Žurnalistikos ir šiuolaikinės žiniasklaidos programų studentai įgijo šiandieninės rinkos tendencijas atitinkančių žurnalistikos bei komunikacijos žinių. Studijų programos turiniu rūpinosi programų vadovės – Indrė Baltušė bei Indrė Makaraitytė.

Savo žiniomis dalinosi nuostabūs dėstytojai, savo dalyko profesionalai: Rimvydas Valatka, Šarūnas Černiauskas, Liudvika Meškauskaitė, Aurimas Perednis, Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė, Monika Garbačiauskaitė Budrienė, Edmundas Jakilaitis, Vaida Pilibaityte ir kiti žymūs žurnalistai, taip pat  Goda Januškevičiūtė, Rūta Latinytė, Andrius Baranauskas, Arijus Katauskas, Tomas Nemūra, Renata Matkeviciene, Daiva Lialytė, Viktorija Urbonaitė ir kiti komuniakcijos profesionalai.

Linkime kuo didžiausios profesinės sėkmės!