Renginiai

Kaip tirti pinigų plovimo atvejus?

Gegužės 23 d. 11 val. „Transparency International“ Lietuvos skyrius ir Lietuvos Žurnalistikos centras kviečia Jus į „Žurnalistų pusryčių“ susitikimą – konsultaciją „Kaip tirti pinigų plovimo atvejus ir kokios informacijos ieškoti?“, kurį ves daugiametę patirtį turintis pinigų plovimo prevencijos ekspertas iš Jungtinės Karalystės – Graham Barrow.

Susitikimo metu žurnalistai detaliai susipažins su pinigų plovimo schemomis, aptars, kokius metodus naudoti nagrinėjant galimus pinigų plovimo atvejus, kur ir kokios informacijos ieškoti.

Graham Barrow yra vienas žymiausių pinigų plovimo prevencijos ekspertų pasaulyje, po pinigų plovimo skandalų konsultavęs HSBC ir Deutsche Banką dėl galimų vidinių reformų ir prevencijos priemonių juose. Graham Barrow taip pat dirbo sprendžiant dėl reguliavimo pinigų plovimo srityse Jungtinėje Karalystėje ir Danijoje. Daugiau apie jo veiklą galite rasti čia: https://grahambarrow.com/

Susitikimas – konsultacija „Kaip tirti pinigų plovimo atvejus ir kokios informacijos ieškoti?“ vyks gegužės 23 d. nuo 11.00 iki 13.00 val. ALF konferencijų salėje, Didžioji g. 5, 4 aukšte.

Dalyvių skaičius ribotas, pirmenybė teikiama anksčiau užsiregistravusiems dalyviams.

Registruotis kviečiame iki gegužės 22 d. užpildant registracijos formą čia: https://urlzs.com/iBw6M

Renginys dalyviams nemokamas, vyks anglų kalba.

Dėl papildomos informacijos teiraukitės el.paštu rugile@transparency.lt arba telefonu 8 5 212 69 51.

gegužės
23
2019 m.

Lietuvos žurnalistikos centras

Pradžia 11 val.

gegužės
23
2019 m.

Lietuvos žurnalistikos centras

Pradžia 11 val.