Renginiai

Kokios visuomenės informavimo politikos reikia Lietuvoje?

Lietuvos žurnalistikos centras kartu su Stokholmo ekonomikos mokykla Rygoje ir Šiaurės šalių ministrų taryba parengė glaustą kiekvieno žurnalisto darbo stalo knygą „Žiniasklaidos teisės vadovas“. Tai leidinys, kuriame apibendrinta svarbiausia teisinė informacija žurnalistams, praturtinta pavyzdžiais iš redakcijų bei teismų praktikos.

Autoriai tikisi, kad naujasis „Žiniasklaidos teisės vadovas“ ne tik taps pagalbininku priimant teisės ir etikos sprendimus redakcijose, bet ir paskatins plačiau diskutuoti apie tai, kokių teisės sąlygų reikia kokybiškam žurnalistų darbui. Todėl naujojo leidinio pristatymo metu apie tai, kokios visuomenės informavimo politikos reikia Lietuvoje, diskutuos leidinio autoriai:

  • Dr. Liudvika Meškauskaitė, advokatė, žiniasklaidos teisės ekspertė
  • Dainius Sinkevičius, žurnalistas, DELFI specialusis korespondentas

Pranešimą apie žiniasklaidos teisės ir etikos problemas Europoje skaitys ypatingas svečias – Europos žurnalistų federacijos prezidentas Mogens Blicher Bjerregård.

Renginį moderuos vyriausiasis BNS redaktorius Vaidotas Beniušis.

Kviečiame visus padiskutuoti ir turiningai praleisti trečiadienio vakarą Lietuvos žurnalistikos centre (Didžioji g. 5, Vilnius, 4 aukštas) sausio 23 d. 17.30 val.

Būtina registracija: info@lzc.lt

sausio
23
2019 m.

Pradžia 17.30

sausio
23
2019 m.

Pradžia 17.30