Renginiai

,,Žurnalistų pusryčiai“ Visagine

Regioninės žiniasklaidos atstovų iš visos Lietuvos laukia interneto žiniasklaidos rinkos guru Ričardo Baltaduonio seminaras.

Lektorius – vienas geriausių Lietuvos specialistų, išmanančių žiniasklaidos auditorijos plėtros internete galimybes. Į interneto platybes jis yra padėjęs sėkmingai žengti tradicinei komercinei spaudai, radijui ir televizijai.

Šiuo metu Ričardas Baltaduonis yra LRT Interneto departamento vadovas.

Regionų žiniasklaida didžiąja dalimi tebėra popierinė, tačiau ateities kryptis yra aiški – internetas ir populiarieji socialiniai tinklai, kur jau dabar prisijungę nemažai regionų gyventojų.

Kaip pasiruošti transformacijai? Ar ji jums apskritai reikalinga ir kodėl? Kaip neprarasti ryšio su auditorija? Kaip lengva ranka neatiduoti savo skaitytojų abejotinos vertės ar net dezinformaciją skleidžiantiems kanalams internete? Kaip pasiruošti skaitmeninio saugumo iššūkiams?

10+ taktinės plėtros krypčių, visi reikalingi padaryti namų darbai ir praktinės užduotys bei patarimai – visiems į Visaginą atvykusiems regioninės žiniasklaidos atstovams.

„Žurnalistų pusryčiai“ – tai jau kelerius metus vykstantis žurnalistų kvalifikacijos tobulinimui skirtas renginių ir seminarų ciklas. Šis seminaras rengiamas bendradarbiaujant su Transparency International Lietuvos skyriumi, Britų taryba ir Visagino viešąja biblioteka.

 

Registracija į renginį: https://forms.gle/YfotmpJhBnurAEZ88

gruodžio
07
2021 m.

Visagino viešoji biblioteka

Pradžia 11.00

Daugiau informacijos

gruodžio
07
2021 m.

Visagino viešoji biblioteka

Pradžia 11.00

Daugiau informacijos