Renginiai

Konkrečiai ir išbaigtai: mokomės Pinpointo (ir kitų skaitmeninių įrankių, naudingų žurnalistams)

Unikali galimybė atrasti naujausius žurnalistams ir tyrėjams sukurtus įrankius, leidžiančius per trumpą laiką analizuoti didelius įvairių duomenų kiekius, „Pinpoint“ galimybes bei kitus lengvai prieinamus, nemokamus skaitmeninius įrankius, kurie žurnalistams visame pasaulyje suteikia galimybę akimirksniu pranešti naujienas, atlikti gilesnius istorijų tyrimus, patikrinti faktus ir greitai analizuoti didelius duomenų kiekius.

Seminarą ves Natalija Zaba, „Google“ mokymų komandos narė Vidurio ir Rytų Europai. Prieš prisijungdama prie „Google News Initiative“ mokymų komandos, Natalija dirbo vyresniąja tyrimų redaktore organizacijoje „Fundacja Reporterów“, bendradarbiaujančioje su „Organizuoto nusikalstamumo ir korupcijos reportažų“ (OCCRP) projektu Lenkijoje. Prieš tai, 10 metų Balkanuose buvo projektų vadove bei žurnaliste Balkanų iniciatyvinių reportažų tinklu (BIRN), „Sky News“, „Al Jazeera“ ir kitose regioninėse bei tarptautinėse žiniasklaidos priemonėse.

Ji taip pat buvo tyrėja „Pasaulinė iniciatyva prieš tarptautinį organizuotą nusikalstamumą“ organizacijoje, yra Harvardo universiteto remiamos Lenkijos Lyderystės akademijos alumnė ir du kartus buvo programos dėstytoja asistentė.

Norinčius dalyvauti, prašome užpildyti registracijos formą.

Seminaras vyks anglų kalba be vertimo.
kovo
26
2024 m.

Saulėtekio al. 9, I rūmai, 217 auditorija

Pradžia 13:30

Daugiau informacijos

kovo
26
2024 m.

Saulėtekio al. 9, I rūmai, 217 auditorija

Pradžia 13:30

Daugiau informacijos